🔹روز شنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۴ و در ادامه طرح تشدید نظارت بر رستوران ها و اغذیه فروشی ها، مسئول و کارشناس واحد مهندسی بهداشت محیط از مراکز تهیه و فروش غذا در شهر عسگران بازدید کردند.
🔹لازم به ذکر است در این طرح کلیه موارد بهداشتی از جمله بهداشت فردی ، بهداشت مواد غذایی، بهداشت لوازم و ابزار کار و بهداشت محل بررسی و در صورت نیاز نمونه برداری هدفمند انجام و با متخلفان طبق آیین نامه اصلاحی ماده ۱۳ قانون مواد خوردنی، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی برخورد خواهد شد.