🔹براساس اعلام مدیریت بحران استانداری اصفهان و باتوجه به تداوم گرمای شدید و کم‌سابقه هوا و به منظور حفظ سلامتی شهروندان و مدیریت مصرف انرژی کلیه معاونت ها و واحدهای پردیس دانشگاه و ستاد شبکه های بهداشت و درمان روزهای چهارشنبه و پنجشنبه ۱۷ و ۱۸ مرداد ماه تعطیل خواهد بود.
🔹 تمامی ستادها و واحدهای بهداشتی تحت پوشش دانشگاه به استثناء مراکز شبانه روزی - مراکز بیتوته  و مراکز تسهیلات زایمانی در این روزها تعطیل می باشند.
🔹 لازم به ذکر است کشیک واحدهای بهداشت محیط - مبارزه با بیماری‌ها -  هیپوتیروئیدی و واکسیناسیون نوزادان می بایست همانند روزهای تعطیل برقرار باشد .

🔹 فعالیت کلیه مراکز درمانی و بیمارستان ها در سراسر استان در این ایام کماکان برقرار می باشد.
🔹 تاکید می گردد که فعالیت کلیه کارکنان اداری و پشتیبانی شاغل در مراکز درمانی و بیمارستان های استان صرفا با تشخیص بالاترین مقام واحد ذی‌ربط خواهد بود.
 روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان تیران وکرون