پیام های تصویری به مناسبت ماه مبارک رمضان روزه داران عزیز .....
توصیه های تغذیه ای در ایام روزه داری
در وعده غذایی سحر از غذاهای کم حجم و غنی از مواد مغذی استفاده شود.
سبزی ها با دارا بودن مواد مغذی مختلف و آب، علاوه بر تامين ويتامين ها و مواد معدنی مورد نياز بدن، از تشنگی و خشکی گلو جلوگيري مي كنند.
مصرف مواد غذایی شيرين در وعده سحری توصيه نمی شود.
غذاهای ساده و سبک مثل انواع پلو و خورشت در حجم کم برای وعده سحر می تواند مناسب باشد.
روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان تیران وکرون