بازدید نماینده مجلس شورای اسلامی، فرماندارشهرستان، مدیر شبکه و مسوولان ادارات شهرستان از مرکز جامع سلامت شبانه روزی امام رضا(ع)عسگران

🔹️به گزارش روابط عمومی روز چهارشنبه 1 فروردین ماه 1403 باحضور آقای دکتر ابوترابی نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، آقای دکترمحمدی کیا فرماندار شهرستان، آقای دکتر چمی مدیرشبکه، مسئولان ادارات شهرستان، شهردار و شورا و مردم شریف شهرعسگران از داروخانه و مرکز جامع سلامت شبانه روزی امام رضا(ع)عسگران بازدید و به پرسنل ضمن قبولی طاعات و عبادات و سال نو را تبریک گفتند.
طی این بازديد ضمن آموزش نکات کلیدی دکترچمی در خصوص اهمیت برنامه سلامت نوروزی توضیحاتی ارائه داده و تاکید نمودند با توجه به قرار گرفتن شهرستان تیران وکرون در مسیر جاده ترانزیت و حجم بالای ورود مسافران به این منطقه رعایت کلیه نکات  جهت حفظ سلامت و رضایتمندی مسافران نوروزی و شهروندان از اهمیت به سزایی برخوردار می باشد.
دکتر سعید چمی اضافه کرد: از همکاران درخواست می‌شود که آمادگی کامل را نسبت به تعطیلات نوروزی را داشته باشند که امثال عیدی متفاوت نسبت به سال های گذشته داشته باشیم.
🔹 در پایان ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهدای گمنام شهرعسگران قرائت فاتحه و آیین غبارروبی انجام شد.

روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان تیران وکرون