مجمع سلامت شهرستان تیران و کرون برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان تیران و کرون روز سه‌شنبه 03 بهمن ماه 1402 مجمع سلامت شهرستان تیران و کرون مصادف با ماه پربرکت رجب با محوریت حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و پیشگیری از آسیب‌های فضای مجازی در دانش آموزان با حضور آقای ادیب معاون سیاسی امنیتی فرمانداری، آقای دکتر باش زر و آقای دکتر شیری از معاونت بهداشتی استان اصفهان، آقای دکترچمی مدیر شبکه، آقای جمشیدی معاون بهداشتی، مدیران و کارشناسان ادارات شهرستان، خیرین سلامت، رابطین و داوطلبان سلامت محلات در سالن بصیرت آموزش و پرورش برگزار شد.

ابتدا آقای دکترچمی ضمن تبریک حلول ماه مبارک رجب و میلاد با سعادت مولای متقیان حضرت علی (ع) و خوش آمد گویی خدمت مدعوین جلسه هدف از برگزاری مجمع سلامت شهرستان تیران و کرون را آشنایی بیشتر آحاد جامعه و نیز تعامل بین بخشی نهاد‌های دولتی و غیردولتی جهت احقاق برنامه های وزارت بهداشت ودرمان بخصوص برنامه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و نیز جلوگیری از آسیب‌های دانش آموزان در مواجهه با فضای مجازی عنوان نمودند.
  ایشان با ذکر توصیه های مقام معظم رهبری و تکلیف نمودن ایشان به کلیه ارگان های مبنی بر حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، نرخ باروری کلی شهرستان تیران و کرون را در سال 1401، 1.64 درصد اعلام نموده، ضمن بیان فعالیت های شبکه بهداشت ودرمان در سال 1402 و تقدیر از حمایت کلیه ی اعضاء قرارگاه جوانی جمعیت شهرستان، درخواست نمودند تا با اجرای کامل مصوبات قرارگاه در جهت افزایش نرخ باروری فعالیت موثر داشته باشند.
  در ادامه ایشان با موفقیت آمیز اعلام نمودن پویش ملی غربالگری پرفشاری خون و دیابت در شهرستان، پویش بعدی را پویش تغذیه سالم با شعار انتخاب همه،نمک کم اما تصفیه شده ید دار و از کودکی تا پیری، لبنیات دوست سلامتی اعلام نمودند.
 در ادامه این مراسم آقای دکتر شیری مسئول سلامت روان معاونت بهداشت استان اصفهان با آموزش در خصوص نگاه کلی به خصوصیات متفاوت انسان ها در سنین مختلف پرداختند.
  همچنین مقایسه ویژگی های سن کودکی و نوجوانی در زمان حاضر با گذشته را مورد بررسی قرار دادند، در همین راستا رابطه متفاوت کودکان و نوجوانان امروز با تکنولوژی و اینترنت بررسی شد و در آخر نقش و وظیفه تربیتی والدین و آموزش و پرورش در قبال کودکان در بحث استفاده از این امکانات مورد بررسی قرار گرفت.
  در نهایت نگاه گذرایی هم به سبک های فرزند پروری و نقش آن در سلامت روان کودکان پرداختند.
  در ادامه مراسم بیانیه مجمع سلامت شهرستان تیران و کرون به حاضرین ابلاغ شد و کلیه افراد حاضر در مراسم بیانیه را امضا نمودند و همچنین ابلاغ رئیس خانه مشارکت مردمی در سلامت شهرستان اهدا شد.
  همچنین در این مراسم اجرای گروه سرود پسران مدرسه سما با موضوع ولایت حضرت علی (ع) و در پایان از خیرین سلامت، فعالان سلامت، رابط نمونه سلامت ادارات و داوطلبان سلامت فعال با اهدای لوح سپاس و تندیس تقدیر بعمل آمد و در راستای جوانی جمعیت از خانواده سه قلوی شهرستان تیران و کرون کارت هدیه پنج میلیون ریالی اهدا شد.

روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان تیران وکرون