بازدید مدیریتی مرکز بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از شبکه بهداشت و درمان تیران و کرون

🔷 به گزارش روابط عمومی روز یکشنبه 1 مردادماه 1402 بازدید مدیریتی معاونت بهداشتی با حضور آقای دکترپارسا معاون فنی ومدیران گروه مرکز بهداشت استان از شبکه بهداشت و درمان شهرستان تیران و کرون انجام گردید.
🔶 در این بازدید معاون فنی مرکز بهداشت استان با حضور در دفترمدیریت نیازها و مشکلات کارکنان را مورد بررسی نموده و مدیران گروه مرکز بهداشت با حضور در واحدها ومراکز خدمات جامع سلامت شهرستان تیران و کرون عملکرد واحدهای ستادی را مورد ارزیابی قرار دادند.
🔸 در پایان جلسه ای با حضور آقای دکترپارسا معاون فنی، مدیران گروه مرکز بهداشت، آقای دکترچمی مدیر، آقای جمشیدی معاون بهداشتی وکارشناسان مسئول واحدهای بهداشتی ستادی‌در محل سالن جلسات برگزار شد که عملکرد و شاخص های فنی واحد‌های ستادی شبکه به تفکیک و براساس چک لیست استانی مورد بررسی وپایش قرارگرفت، همچنین مشکلات و پیشنهادات دو جانبه از سوی آقای دکترچمی ومسئولین واحدها ارایه شد.
🔸 آقای دکترپارسا در جمع بندی پایانی جلسه ،بر تلاش مضاعف همکاران در جهت تحقق اهداف بهداشتی تاکید کردند و با توجه به وضعیت ارائه خدمات سلامت درحوزه بهداشت شهرستان تیران وکرون از مدیریت،معاون بهداشتی وکارکنان شبکه تقدیر و تشکر نمودند.

🌐 روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان تیران وکرون