بازدید و تهیه مستند تصویری از پروژه های عمرانی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان تیران و کرون
بازدید و تهیه مستند تصویری از پروژه های عمرانی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان تیران و کرون
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان تیران و کرون روز پنجشنبه 16 آذرماه 1402 با حضور آقای مهندس ذاکری مدیر روابط عمومی مدیریت منابع و توسعه دانشگاه علوم پزشکی و تیم مستند ساز وزارت بهداشت و درمان، مستند تصویری از پروژه های ساختمانی شبکه بهداشت و درمان شهرستان تیران و کرون تهیه گردید.
در این بازدید که آقای مهندس مری مسئول امور ساختمانی و آقای مهندس بابایی سرپرست گسترش شبکه بهداشت نیز تیم را همراهی نمودند از پروژه خیر ساز خانه بهداشت روستای تندران، مرکز خدمات جامع سلامت روستایی ورپشت، مرکز خدمات جامع سلامت تیران 1، آزمایشگاه مرکزی تیران و مرکز خدمات جامع سلامت شهری تیران 2 بازدید نیزبعمل آمد.
پروژه خانه بهداشت تندران با زیر بناء 142 متر مربع در زمینی به مساحت 3485 متر مربع ( زمین خانه بهداشت سابق) در سال 1399 توسط خیر محترم آقای حاج رضا یوسفی با هزینه بالغ بر 000/000/000/12 تکمیل و به بهره برداری رسید که در حال حاضر کلیه جمعیت تحت پوشش آن خانه بهداشت (420 خانوار و 1253 نفر) از خدمات بهداشتی درمانی در آن مکان استفاده می نمایند .
پروژه مرکز خدمات جامع سلامت روستایی ورپشت به صورت مشارکتی با زیر بنای 509 متر مربع در زمینی به مساحت 3568 مترمربع( زمین مرکز بهداشت سابق) در سال 1400 با مشارکت خیر محترم ( وراث حاج آقا ذاکانی) و دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با هزینه ای بالغ بر 000/000/000/20 ریال تکمیل و به بهره برداری رسید و دیوار ضلع شرقی مرکز نیز با مشارکت دهیاری روستای ورپشت ضمن عقب نشینی و رعایت حریم جاده ورودی بهسازی و مرمت گردید و بهسازی دیوار سه ضلع دیگر همچنین محوطه سازی با تامین اعتبار 000/000/17 ریال از طریق دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اجرا گردید . این مرکز دارای چهار روستای اصلی می باشد که خدمات بهداشتی درمانی در قالب تیم سلامت و انجام دهگردشی در کلیه روستاهای تحت پوشش به جمعیتی بالغ بر 5500 نفر ارائه می شود . در این مرکز خدمات پزشکی عمومی سطح یک ، دندانپزشکی ، نمونه برداری آزمایشگاهی ، مراقبت گروه های مختلف ، بهداشت محیط ، حرفه ای و آموزش گروه های هدف صورت می پذیرد .
با توجه به افزایش جمعیت شهر تیران ، توسعه بافت شهری با ایجاد مساکن مهر همچنین الحاق روستای کوهان به شهر تیران و کمبود فضای فیزیکی در مرکز شماره یک تیران و فرسوده بودن پایگاه غیر ضمیمه تیران و به منظور تسهیل در دسترسی به خدمات بهداشتی درمانی و با مصوبات دانشگاه علوم پزشکی اصفهان کلنگ احداث مرکز خدمات جامع سلامت تیران دو با زیر بنای 1163 متر مربع در دو طبقه در زمینی به مساحت حدود 2877 متر مربع در سال جاری به زمین خورد که در حال حاضر مرحله اجرای سفت کاری آن با مبلغی حدود 000/000/000/40ریال توسط شرکت ویلا راه جنوب در حال اجرا می باشد و حدود 90 درصد مرحله سفت کاری انجام شده است . این مرکز دارای دو طبقه می باشد که طبقه همکف مرکز خدمات جامع سلامت 2 تیران و طبقه اول آن مربوط به تشکیل کلاس های ازدواج می باشد که برای اولین بار این مرکز با این کاربری تخصصی در راستای فرامین مقام معظم رهبری مبنی بر تشکیل خانواده و فرزند آوری در حال احداث می باشد.
لازم به توضیح است در سال جاری در این شهرستان چند پروژه دیگر نیز در دست اجرا می باشد که می توان به ساخت خانه بهداشت روستای مبارکه ( پروژه قائم ) ، دیوار کشی خانه بهداشت روستای آبگرم ، احداث خانه بهداشت حسن آباد وسطی و احداث اورژانس پیش بیمارستانی طلا زرین واقع در محور تیران سامان ( توسط خیر محترم حاج علی امینی ) اشاره نمود .
کمبود ها : در پروژه سفت کاری مرکز خدمات جامع سلامت تیران 2 با توجه به پیشرفت بالای 90 در صد پروژه و ارائه اسناد مالی و تائید این اسناد ( تعداد 8 صورت وضعیت ) متاسفانه پرداخت مناسبی به پیمانکار صورت نپذیرفته و پیمانکار ( شرکت ویلا راه جنوب) تاکنون مبلغی حدود 000/000/000/ 25 ریال طبق اسناد ارائه شده طلب دارد . در پروژه خانه بهداشت مبارکه نیز به دلیل عدم پرداختی به پیمانکار درخواست ماده 48 نموده است و پیمانکار طی اسناد 3 صورت وضعیت طلب مالی دارد . در پروژه دیوار کشی خانه بهداشت آبگرم نیز علیرغم عدم پرداختی به پیمانکار مربوطه ، پروژه در حال اجرا می باشد ومبلغی حدود 000/000/000/6جهت پرداخت اسناد پیمانکار مورد نیاز می باشد . همچنین با توجه به بهره برداری از خانه بهداشت حسن آباد وسطی جهت تجهیز آن نیازبه مبلغ 000/000/500/3 ریال اعتبار می باشد که قبلا در خصوص تامین اعتبار کلیه پروژه ها مکاتبات لازم صورت گرفته است .
در پایان متذکر می گردد شهرستان تیران و کرون با جمعیتی بالغ بر هشتاد هزار نفر دارای دو مرکز خدمات جامع سلامت شهری روستایی ، شش مرکز خدمات جامع سلامت روستایی و یک مرکز خدمات جامع سلامت شهری روستایی شبانه روزی ، دو پایگاه اورژانس پیش بیمارستانی ، و یک واحد بیمارستان می باشد که با توجه به مسیر ترانزیتی کریدور غرب به شرق همچنین وجود مناطق گردشگری و توریستی غرب استان اصفهان و گستردگی جغرافیایی شهرستان ، نیاز است تا با همت مدیران محترم دانشگاه و وزارتخانه و تامین منابع مالی مناسب ، پروژه های نیمه تمام تکمیل و از مزایای آن کلیه مردم بهره مند گردند.