آیین افتتاح مرکز سلامت امام رضا(ع)عسگران

بیستمین روز بهمن ماه سال جاری مصادف با سی و هشتمین بهار پیروزی انقلاب اسلامی شهر عسگران میزبان رؤسای دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ومدیران شهرستان بود. در این روز در طی آیینی با شکوه با حضور معاون محترم توسعه و مدیریت منابع دانشگاه جناب آقای دکتر یوسفی  و آقای دکتر صدری مشاور محترم ریاست دانشگاه و آقای دکتر حیدری مدیر عامل محترم مجمع خیرین سلامت حضرت امام هادی (ع) اصفهان و دو خیر نیکوکار ( جناب آقای خلیفه سلطانی و سرکارخانم پارسایی)  و فرماندار محترم شهرستان جناب آقای رحمانی و مدیریت محترم شبکه جناب آقای دکتر اویسی و معاون محترم بهداشت شبکه جناب آقای دکتر افشاری و اهالی شریف شهر عسگران مرکزجامع خدمات سلامت امام رضا(ع) عسگران افتتاح گردید.  در این مراسم که با بیانات دکتر یوسفی آغاز گردید از حضور خیرین درعرصه سلامت تجلیل و در ادامه کلیه مسئولین این احسان و نیکوکاری  راستایش نمودند. در پایان لوح های تقدیر و هدایای  نفیسی از طرف شورای اسلامی شهر عسگران و شبکه بهداشت شهرستان و مجمع خیرین سلامت امام هادی(ع)به خیرین و آقایان دکتر صدری و حیدری تقدیم گردید. شایان ذکر است مرکز درمان دولتی سوءمصرف مواد این شبکه نیز با حضور معاون محترم فرماندار جناب بنهری گشایش یافت.این مرکز در راستای کاهش آسیب های اجتماعی افتتاح و به بهره برداری رسید.

روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان تیران و کرون